Cerca dins del bloc.

dissabte, 13 de desembre de 2008

Geocaching per L'Empordà

Avui, vist que aquest cap de setmana serà d'aquells frets i passats per aigua, i també que porto un refredat de campionat, doncs hem aprofitat per fer una jornada geocachera.

El Primer del dia ens ha portat fins a Sant Pere Pescador, el matí era força frescot i humit, però feia un solet que es feia agrair. El cache es troba a la ruta "Mig de dos rius". Una ruta molt maca, llàstima només de la quantitat de fang que hi havia en alguna de les zones. El cache ha estat localitzat amb éxit.

#102 El Fluvià (Sant Pere Pescador) - GC1G64X


El segon del dia ens a portat molt a prop, a Sant Martí d'Empúries, s'havia d'aprofitar el viatge, el lloc ja era molt conegut, però hem aprofitat per fer un vol pel poble. La búsqueda també ha estat un èxit.

#103 Sant Martí d'Empúries - GC1FMMG


El tercer del dia ens ha portat cap a Ventalló, aquí hem descobert un Pou de Glaç de dimensions impressionants!!! Ha estat tot un descobriment!!!!

#104 Les Roques del Tit - GC1JCXB


El quart i últim, també estava localitzat a Ventalló, exactament, a la bassa on fan esquí nàutic, ha estat un caché molt sencill, ja que quasi bé l'hem pogut agafar des del cotxe. Ha estat una jornada molt exitosa!!!!

#105 Els Gorgs de Ventalló (La bassa) - GC1JCY4


Nota: Avui, per fer un dia rodó hem volgut acabar el dia realitzant el multi caché de La Mare de Deu del Món. L'intent ha estat un fracàs, geocacherament parlant, ja que a la tarda ha començat a entrar el temporal de fred, i realment no es podia estar a l'aire lliure, però hem aprofitat per provar la cuina del restaurant!!! Això si que ha estat tot un descobriment!!!!