Cerca dins del bloc.

diumenge, 11 de gener de 2009

Geocaching a França II

Bé, desprès d'uns dies de repòs degut a una sinusitis, avui hem aprofitat el bon dia que ha fet, després de tants dies de pluja i neu, per realitzar una jornada de recerca i captura d'uns quants caches. A més hem aprofitat l’avinentesa de que a la zona d'Ille-sur-têt, a França, han amagat una bona colla de nous caches, intentant, si no se'ns avancen, realitzar uns quants FTF (First to Find).

La jornada ha començant, aprofitant que hem agafat l’autopista A9 cap a Perpinyà, de realitzar uns dels molts cachés que en Goltran77 té amagats a l’autopista. Aquest es troba un cop passat la frontera.

#112 AutoStop - A9 - Pyramide catalane ‘‘G77 - R’’ – GC18AMJ


El segon del dia, ha estat el nostre primer FTF del dia, el cache situat entre Thuir i Bouleternere, es troba en una petit puig, des d’on es divisen unes grans vistes de les muntanyes nevades. Ha estat la primera ascensió del dia. Un cop al caché, hem hagut de fer el log amb una pedre, ja que no disposava de llapis.
Cal dir que a la setmana següent el company Llebra, ens ha arreglat un xic aquest despropòsit. Gràcies company!!

#113 Le Montou – GC1KG7X


El tercer cache del dia, i segon FTF, ha estat La Capella de Sant Pere del Bosc. Una petita “promenade”, que per errors de GPS, s’ha transformat en una bona caminada, ja que per errors del TomTom hem aparcat el cotxe molt més avall de l’indicat.

#114 Capella Sant Pere del Bosc – GC1KGA6


El quart del dia, i tercer FTF, s’ha realitzant aprofitant que ens trobàvem a prop. L’ermita de Sant Maurici de Graolera. Ha estat un caché molt curiós, ja que quan ens aproximàvem a l’ermita ens hem trobat una dona, dient-nos que l’ermita estava tancada, i que si es esperàvem 5 minuts ens l’obria. La visita a l’ermita és un xic surrealista, ja que aquesta dona a part de viure a l’ermita, és la decoradora, i deu n’hi do!!! Pel que fa al cache, per culpa dels arbres, la recepció del GPS era dolentíssima, i hem suat la cansalada, per poder trobar-lo, però al final s’ha aconseguit.

#115 Sanct Maurici de Graolera – GC1KFBH


El cinquè de la jornada, i quart FTF, ens ha portat al poblet de Rigarda, un poblet molt bufó, amb uns carrers mooooooolt estrets. La recerca del cache ens ha portat fins la capella de Sainte Eulalie de Villèle.

#116 Rigarda, autefois... – GC1KHZZ


El sisè del dia, i cinquè FTF, ens ha portat fins la Ecclesia Sancti Petri de Bel Loch, una església que havia vist mil cops, cada cop que anàvem a esquiar, i ves per on, avui hem visitat, després, com no, de la seva pujadeta reglamentària. Des de d’alt hem gaudir d’unes fantàstiques vistes al riu Têt i a tota la vall.


#117 Ecclesia Sancti Petri de Bel Loch – GC1KGN1


El seté, i sisé FTF, i últim d’aquesta serie de nous caches, ja que la fatiga ja començava a fer acte de presència, l’hem realitzat al poble de Rodés. Exactament al castell de Rodés. Un castell força atrotinat, però que des d’ell, es veuen unes grans vistes de la zona. També s’ha de dir, que per no perdre la costum, per arribar fins al castell, hem hagut de realitzar una petita ascensió,la qual amb els quilòmetres que ja portàvem doncs ha acabat per deixar-nos força tocats!!!

#118 A votre tour 23 - Rodés – GC1KJ1M


El vuitè i últim del dia, l’hem realitzat ja de tornada a casa, hem aprofitat el nostre pas per el Pertús, per pujar fins al Castell de Bellegarde, i realitzar el caché que ens havia quedat pendent, degut a l’espoli d’aquest. Ha estat un puja i baixa, ja que el sol s’havia amagat i feia una rasca força important.

#119 Le Fort de Bellegarde # le bastion Sud – GC1EK88

En definitiva, una gran jornada geocachera!!!!