Cerca dins del bloc.

dissabte, 17 de gener de 2009

Jornada d'amagar tuppers I

Avui hem començat la primera de dues jornades geocacheres, però aquesta vegada no ha estat per trobar tresors amagats, si no que aquest cop has estat per tot el contrari, per amagar-los.

Així doncs la jornada ha començat molt a prop de casa, al Parc Bosc de Figueres, on hem amagat el primer dels 7 nous caches que hem posat per la comarca.

Figueres - El Parc Bosc – GC1KMGP

L'Entrada al Parc
El Parc

A continuació no ens hem mogut gaire de la zona, per tal d'amagar el segon cache, hem anat al Castell de Sant Ferran, a la zona dels Arcs, per ser més exactes, per tal de poder amagar un cache en aquest lloc tant emblemàtic de Figueres, a més hem pogut gaudir d'una estona de Motocròs, ja que en aquesta zona hi tenim el circuit dels Arcs.

Figueres - El Castell de Sant Ferran – GC1KMGC


Els Arcs

Un cop hem amagat els dos caches de la zona de Figueres, hem marxat direcció Sud, cap a zones on vaig gaudir de pitiu, concretament cap a Arenys d'Empordà, a on hem amagat un cache al petit castell que hi ha al poblet, tot i que en primera instància ens hem arribat fins a la resclosa, per tal d'amagar-lo, però hem trobat que la zona era massa bruta per instal·lar-hi un cache.

El Castell d'Arenys d'Empordà – GC1KVR3

El Castell d'Arenys d'Empordà

Seguidament hem tornat cap el Nord, cap a Darnius, concretament fins al pantà de Boadella. Aquí hem amagat un caché en un mirador de la zona, que es caracteritza per la gran tortuga que allà viu.

La Tortuga del Pantà de Boadella – GC1KMGX

El Pantà

La Tortuga

Després d'aquest caché, el cos necessitava recuperar forces, i ja que havíem d'anar a amagar l'últim caché del dia a Sant Llorenç de la Muga, doncs hem parat a mig camí i ens hem fotut un dinar d'un parell de dallonses, massa i tot.

Un cop dinats, hem anat a pair pujant fins a la Torre dels moros, a Sant Llorenç de la Muga, a on hem amagat el cinquè cache del dia, una curta però intensa pujadeta que ens ha ajudat a desengrasar un xiquet!!

La Torre del Moros – GC1KMH1

La Torre
La Senyera
El POnt de Ferro
Vistes de Sant Llorenç