Cerca dins del bloc.

diumenge, 18 de gener de 2009

Geocaching: Jornada d'amagar tuppers II

Avui de nou, hem sortit disposats a amagar els dos caches que en resten. Avui la febre d'amagar tupperwares pel món, ens portarà a dos grans indrets. A el Salt del Fitó i al Puigneulós.

Sortint de Figueres ens dirigim cap El Pertús d'on comença la marxa d'uns 40 minuts fins al Salt del Fitó, és una agradable passejada, la qual ens endinsa fins un racó de l'Empordà no gaire conegut, però d'una gran bellesa. En el dia d'avui, el salt està molt maco, degut a les últimes plujes de Nadal. S'ha d'aprofitar aquests moments per gaudir realment del salt.

El Salt del Fitó – GC1KKF5

El Salt del Fitó
Recordatori
En Met

Un cop hem amagat el caché, tornem a baixar pel mateix camí per tal d'anar a buscar el cotxe i dirigir-nos cap el segon "hidden" del dia.

El segon i últim cache que amagarem avui, ens portarà fins el Puig Neulós, el principal puig de la serra de les Alberes. Un cop agafat la carretera que ens ha de portar fins al puig, fem un aprimera parada a la casa de fusta que hi ha al coll, allà aprofitem per fer un mos, i tot seguit ens dirigim amb cotxe cap el cim. Tot sortint de la caseta, comencem a trobar molta neu i gel a la carretera, dificultant força l'ascens. Al final, tot i que ja ens ho imaginàvem, hem trobat la barrera d'accés dels últims 2 quilòmetres tancada. Tot i així segurament tampoc haguèssim passat, ja que el gel era el protagonista. Així dons un cop dicidit si hi anàvem o no, caminant es clar, ja que realment feia una tramontana força gelada, hem fet un cop de pit, i hem anat pujant tot xino-xano, ja que o passavens per la carretera gelada o per la neu de les vores, i després d'uns 40 minuts de caminata i un vent que ens frenava hem arrivat a lloc, llàstima de les boirines, però tot i això espectacular, i a rasés si estava de coll.......
Així doncs després d'una estoneta preguent el sol, hem amagat el caché i hem tornat to xino-xano cap al cotxe, no sense abans fer una visita al nevat pou de glaç.

El Puig Neulós – GC1KKFC

La Carretera gelada
La Pitiua per la neu
L'arbre sec
Vistes
El Puigneulos