Cerca dins del bloc.

dissabte, 28 de febrer de 2009

Geocaching a França IV

Avui hem realitzat una altre gran jornada geocatxera per terres de França, en principi la missió principal era aconseguir 6 FTF d'en Philovelo.

Així doncs hem anat cap a la zona dels Aspres, a realitzar el primer catxé del dia. I com no el primer FTF de la jornada.

#141 Dolmen Cabana del Moro - GC1N20V

El catxé

El segon del dia ens ha portat fins a Reynes, cap una ermita molt ben cuidada, a on a part de trobar el nostre primer nano del dia, hem localitzat el segon FTF de la jornada!!!!

#142 Chapelle Saint-Paul du Vila - GC1N11F

L'ermita i en met loguejant!!!

El tercert del dia, segon nano i tercer FTF, anàvem llençats, ens ha portat per unes carreteres serpentejants i estretes fins a Taillet, un poblet perdut a on Deu va perdre l'espardenya.

#143 Chapelle Nostre Senyora de Roure - GC1N12V


La Chapelle

Quart del dia, i quart FTF!!!! Aquest cop, que estrany, ens ha portat fins una altre chapella!!! En un principi en philovelo havia fet una ruta força llarga vinent d'un altre catxé, però com que ja l'havíem fet, doncs hem anat directe al gra. A estat un pim pam.

#144 Chapelle Nostre Senyora del Coll - GC1N2MR

La chapelle (un altre)

Continuant amb les carreteres amb moltes corbes i estretes, hem arribat al cinquè del dia, i cinquè FTF, visca!!!! un altre església!!!! amb cementiri inclòs!!!!

#145 Notre-Dame de Fonycouverte - GC1N3T8

I un altre!!!

En un principi el sisè havia d'estar un altre possible FTF, però coses de la vida, anant-hi em vist un trencant que posava dolmens. I a mi que em sonava la zona. Doncs si!!! En aquesta zona en Philovelo i té amagats 3 dolmens els quals en hem dirigit per pista forestal fins a un trencat d'on es podia anar a tots ells en menys de 100 metres. Això si, la dificultat ha estat en que no portàvem cap foto spoiler, i a on hi ha dolmens hi ha molta pedra!!!! Però al final hem fet el ple!!!!!

#146 Dolmen de Falibe - GC1KKAP#147 Dolmen d'A Fourna - GC1KM79


#148 Dolmen Serrat d'En Jacques - GC1KM81

Un cop hem realitzat aquesta petita sèrie de catxés "dolmenístics", ens hem dirigit cap a Saint Michel de Llotes, per realitzar el novè del dia i sisè FTF de la jornada!!! I dit hi fet, hem trobat el nano sense cap problema. El problema és signar-lo!!! És tant pitit!!!

#149 Musée de l'agriculture catalane - GC1N3WA

Sant Miquel de Llotes i el Metmòbil.

Aprofitant que estàvem a la zona, i que el tema dolmen ens agrada, hem volgut realitzar un altre sèrie de tres catxes "dolmenístics". Aquesta sèrie ens ha portat per una pista forestal durant no se quants quilòmetres. En els primers, cap problema hem trobat els dos primers, però el tercer s'ha resistit ja que sempre el teníem molt lluny i la pista forestal no semblava que ens hi portés!!! Quina excursió!!!!! Total per al final anar a petar a on feia una estona estàvem a Sant Miquel de Llotes!!!

#150 Dòlmen de Rières - GC1KQ1K


#151 Dòlmen de Mouillères - GC1KQFH

I per últim el dotzè i últim. Ja començava fer fred i les forces ja demanaven anar cap a casa.
Aquest l'hem fet a on fa unes setmanes vam passar a uns 50 m. Però el qual no sabia que havia estat publicat.

#152 Còrbere de Dalt: le village ruiné - GC1KKAN