Cerca dins del bloc.

diumenge, 8 de febrer de 2009

Geocaching a La Garrotxa

Avui, vist la tramuntana que feia de bon matí, hem dicidit anar-nos cap a la Garrotxa a fer una jornada geocatxera.

El primer del dia, també s'ha de dir, que l'hem fet el primer per que ens l'hem trobat anant cap a la zona dels volcans, ha estat el Parc Nou d'Olot. U Parc no molt gros, però que ja li agradaria al nostre Parc Bosch tenir els arbres que t,e. Tot i que per culpa de la neu dels últims dieshi avia moltes branques trencades, i la zona on estava amagat eñ catxé estava barrada amb cintes, per perill de caiguda d'arbres, preò bé la nostra irresponsabilitat ens ha fet buscar i trobar amb èxit el catxé.

#122 El Parc Nou d'Olot - GC1F7PH


El Parc Nou

El segon del dia ens ha portat fins el volcá Santa Margarida, des de molt pitiu que no havia tornat a aquest indret, tot i semblaven les rambles amb tanta gent amunt i avall.

#123 Santa Margarida - GCQ9C4


Santa Margarida

El tercer del dia ens ha portat a investigar un xic sobre la història del volcà el Cruscat, ha estat el primer earth catxé que hem fet, i que un cop enviat les respostes i la foto coresponent em aconseguit el found it. Per cert la restauració del volcà és brutal.

#126 The Volcanic Region of la Garrotxa Natural Park - GC1DRVY

Nota: Tot i ser el tercer del dia, l'hem posat com a #126, perquè fins que no ens han donat l'o.k ha passat un dia, així doncs el deixem com a l'ultim del dia.


En Met al Croscat.

El quart del dia, i o podia de ser d'una altra manera, ens ha portat fins la Fajeda d'en Jordà. Tot just després de fer un mos, ens hem endinsat dins la boscúria de la Fajeda, on es viu una pau increible, ja que aquella hora no hi havia gaire caminant. La búsqueda ha estat un éxit, gràcies a la foto trobada per els logs, per que sinó és quasi impossible.

#124 La Fageda d'en Jordà - GCA1EF

La Fajeda a l'hivern

I per últim, quan ja tornàvem cap a l'Empordà, hem decidit fer parada a Castellfollit de la Roca, per fer un nanocatxé de l'amic LLebra. Tot i que teniem certa idea d'on estava ens ha costat veure la llum!!

#125 Castellfollit de la Roca - GC1JG5Y