Cerca dins del bloc.

dissabte, 14 de febrer de 2009

Geocaching a França III

Avui hem realitzat una altra super jornada geocachera a França, hem anat a realitzar uns quants FTF, abans no siguin fets per en LLebra, que és un menja FTF d'en philovelo.
Tot i que pensàvem que avui seria un dia de sol i un xic de tramuntana, els primers catxés que hem fet han estat amb un ambient hivernal!!!! Fred, núbols amenaçadors, vent i un xic de pluja!!! Quina aventura!!!

El primer del dia, i primer FTF, ens ha portat fins a un menhir, el de la peyre dreta.

#127 Menhir de la Peyre Drèta - GC1KRBJ

El Menhir

El segon del dia, i com no segon FTF, ens ha portat a una latre monument megalític, a un dolmen.

#128 Dolmen du Moli de Vent - GC1KRBZ

El Menhir i el caché

Continuant per la mateixa pista, avui hem tornat a enfangar el Freelander, i després d'uns moments de dubtes, ja que entre el mal temps i que no teniem clar quina pista seguir, no sabiem que fer, però al final ens hem decidit i l'hem encertat, hem arribat a una esglèsia pre-romana en un estat bastant llastimòs. I aquñi hem trobat el tercer catxé i tercer FTF del dia!!

#129 Saint Barthélémy de Jonqueroles - GC1KR4M

L'esglèsia de "los inmortales"

Després de realitzar aquests tres catxés, tot iq ue tenim tres més per la zona, tot i que no eren FTF, hem decidit deixar-los per un altre dia, ja que el temps aquesta zona s'anava complicant.
Així doncs hem marxat cap a la zona de Prades, per tal de fer el següent catxé i com no el següent FTF.
Aquest catxé en ha portat a un altre dolmen, tot i que sent sincer, jo no l'he vist, tot i aixó la "promenade" ha estat molt bé, el soleiu ha ajudat molt, i al final hem aconseguit caçar el quart catxé i quart FTF, a on hem fet intercanvi aconseguint un nanocatxé!!!


#130 Dolmen et CUpulles de la Lloseta - GC1KPPA

Vistes des d'el catxé.

Continuat la ruta, aquest cop ens ha portat a un castell, bé castell perqué ho diu en philovelo, ja que només queden tres parets. La curiositat d'aquest catxé és que a part de ser el cinquè del dia ha estat el cinquè, i últim, FTF del dia, li hem tret per qüestió de minuts a l'amic LLebra!!! Quin pique!!!

#131 Castellas d'Espira de Conflent - GC1KH5T

Les restes del castell

El següent catxé del dia ens ha portat, al poble d'EUS, un poblet d'aquells que reposa a la falda de la muntanya, i al qual, tal com el nom del catxé indica, i toca el sol tot el dia!!! Allà després de trobar el sisé catxé del dia, i d'intercanviar un geo-coin per un musquetó, vam a profitar el soleio per fer un mos i recuperar forces.

#132 Le village le + ensolieillé de France - GC13PND


Vistes des de l'esglèsia d'Eus.

El seté catxé i últim, havia de ser el sisé FTF del dia, totes les previsions ho deien, però la justícia ha fet que aquest honor se l'endugués el company LLebra, al qual li havia tret el FTF del Castellas d'Espira de Conflent. Així doncs després d'una llarga caminada, hem acoseguit fer l'únic multi de la jornada, tot envoltat de creus!!! Quina mania que tenen amb els camins de la Creu!!!! Tot i això val molt la pena la ruta!!!

#133 Domanova - Le mystère - GC1KJ3T