Cerca dins del bloc.

dimecres, 28 d’abril de 2010

Sortida BTT: L'Estela des de Terrades?

Avui, en principi no volia sortir, tampoc volem abusar de bon començament, que ja sabem que passa. Però degut el fantàstic dia d'estiu que ha fet, no m'he pogut resistir. Així doncs he preparat una ruta, que precisament no era sencilla. Que masell que sóc. Aquesta, era l'intent de pujar fins a L'Estela des de Terrades.
Des de Google Earth hem preparat la ruta. Com no, que dir que les rutes preparades sobre plànol sempre són factibles, una altre cosa és quan t'hi trobes.

I això és el que ha passat, deprés d'una intensa però agradable pujada des de Terrades, un cop animat de veure que em dirigia perfectement i per llocs que encara no havia trepitjat la meva BTT, m'he trobat amb el que fa més ràbia trobar-se al mig d'una pista forestal que creus que et porta a lloc!!!! Una valla de propietat privada!!!! Mitja muntanya és d'un paio?????? Docs res, he hagut de girar cua i improvisar una ruta, que per cert al final el cos ja notava les sortides anteriors i hem decidit parar abans de fer-nos mal. Tot hi això hem et 16 km amb un desnivell acceptable (per mi es clar)

Resum del xou:1 comentari:

atzu ha dit...

Ostres quina putada, no ? Ha de molar tenir una muntanya ;-)
Au, veste preparant per la ruta planenca d'aquesta setmana (...espero que ja no plogui!)