Cerca dins del bloc.

dilluns, 2 d’agost de 2010

Sortida BTT: Vilartolí-Castell de Recasens-Vilartolí

Avui, tot i que sabíem que havia de ploure, hem realitzat una fantàstica ruta, curta però molt intensa. Tot deixant el cotxe a Vilartolí de Dalt hem agafat les motures i hem començat a enfilar al pista que ens havia de dirigir cap a Requesens. Tot i s'ha de dir que en un principi era una prova a veure a on arribàvem, però degut que l'amic Edu es sentia fort com un Brau d'aquells que a partir del 1 de gener de 2.012 ja no es podran matar a Catalunya, al final hem aconseguit fer el cim. Al millor ha vingut just al iniciar el descens. Quina tempesta!!!!!!! Quin fart d'aigua!!!!! Tot i això l'ambient era increible!!!! No cal dir que hem arribat al cotxe xops!!!! Una gran sortida!!!!

Aquí us deixo les dades. Que tal com ben be diu l'Edu...... no fotem ni una puta foto!!!!!!!!1 comentari:

atzu ha dit...

ja, ja, ja !!! aquí el brau protegit! Quin honor que el mestre caMETes consideri que vaig estar fort ! La veritat és que l'ambient de pre-tempesta va ser fabulós per la pujada (encara una mica dura per les meves de cametes) i un paisatge totalment inesperat per l'època, preciós, verd, abundant, humit.
Res, una altra magnífica sortida, tot esperant la següent.
Ah! tens raó, a veure si fem algun cony de foto !!
I finalment, quin newlook més elegant xaval, m'agrada molt, i el fons fosc, anirà molt bé per quan aconseguim penjar-hi fotos també.