Cerca dins del bloc.

dilluns, 13 de setembre de 2010

Sortida BTT: Navata- La Torre de l'Àngel-Navata

Primera sortida després del drama de la pujada al Puigneulós, un cop he tingut el turmell ja en dansa i la "cabra" amb la cadena nova, i després de més d'un mes sense companyia, avui he sortit amb l'Edu per comprovar com teniem les cametes. Hem realitzat la sortida que es va fer a Navata el dia 6 de juny d'enguany. S'ha de dir que hem fet una petita variant, que ha estat arribar-nos fins al Torre de l'Àngel, la qual la tenim ni a 10 km de casa i mai hi haviem estat. Hem pujat a dalt i hem gaudit de les vistes i per fi ens hem fet unes fotos!!!!!
En quan a la ruta, sortint de Navata hem fet Pols, Mas Pau, Borrassà, Creixell i Pontòs. Fins aquí ha estat un passeig molt agradable, no vull dir que el que ens faltava no fos agradable, però de passeig no n'ha tingut gaire, ja que el potent puja i baixa que ens esperava ha estat de categoria!!!!!!
Al final però hem gaudit de la sortida, que tot i no ser gaire llarga ens ha fet suar força!!!!

Aquí us deixo les dades:

La ruta original del Wikiloc


Les fotos

1 comentari:

eduard ha dit...

Efectivament, el primer tram ha estat enganyós en el sentit que semblava de passeig, però a partir de la torre ha estat potent. En definitiva però, molt maca i molt a prop de casa. Jo crec que es pot repetir periòdicament, amb petites variacions.