Cerca dins del bloc.

divendres, 15 d’abril de 2011

Sortida BTT: Figueres-Pont de Molins-Llers-L'Antena-Figueres

Sortida un xic accidentada, ja que a 8 quilòmetres de la sortida en Josep ha vist com el plat petit decidia no treballar més i sortir-se de lloc. Per què? Doncs no ho sabem. L'únic que podem dir és que no hem trobat cap dels 4 cargols que collen el plat petit amb el mitjà. On eren? Una adbucció alienígena???? (No he fet cap foto ja que la visió del plat petit sortit de lloc i la cadena tot entortolligada podia ferir la sensibilitat del blogaire).
Al final hem tret un cargol del plat gros i l'hem posat al petit, almenys que no fes fresa i poder continuar amb la ruta. Hem estat més de mitja ruta pensant com collons s'han pogut sortir els 4 cargols del plat. Suposem que durant la última revisió se li va deixar els cargols sense apretar. Però bé només és una suposició. Però i les altres sortides que ha fet fins avui amb desnivells molt considerables i on el plat petit a fet acte de presència en moltes ocasions? És un misteri que segurament mai podren esbrinar.
En definitiva, com el pobre no tenia plat petit hem dicidit fer pujades amb menys desnivell del pensat, així doncs hem pujat cap a Llers, de Llers cap les garrigues, (que per cert no hem vist un fil ferro que feia de tancat per les vaques i ens l'hem endut per davant!!!! Quin ensurt!!!) àrids, antenes, castell i cap a casa. Al final 30 km i quasi 400 m de desnivell. Sense plat petit i amb una tanca menys a les garrigues.

Aquí us deixo les dades: