Cerca dins del bloc.

diumenge, 19 de juny de 2011

Marató Salines Bassegoda 19/06/11 - Cursa dels 50 kmAvui ha tocat participar a la marxa BTT dels 50 km, ja que ara per ara els 100 km i 2.500 m de desnivell encara els veig lluny. Així doncs en Josep i jo, tot i que en un principi havíem de ser tot una colla, ens hem arribat a Navata per tal de fer la marxa. Ha estat una entretinguda sortida a on la calor tot i fer-ne no ha apretat el que ens pensàvem. Hem fet la ruta, quasi tot pista, amb un ritme maco, tot guardant forces per els últims 10 km. La sorpresa ha estat que quan portàvem 41 km la ruta ja ens ha portat fins l'arribada. Així doncs ens hem estalviat 8 km. En canvi el desnivell ha estat un xic superior, hem fet uns 700 m de desnivell acumulat. Pe que la marxa dels 50 km si al final son 41 km???
Al final, tot i perdre'ns només sortir al final hem acabat més o menys al mig de la taula.
Un cop arribat, botifarrada, bidó de regal, i trofeu que jo crec que només estava destinat al que finalitzava els 100, però al final ens l'han donat a tothom.
En definitiva, ens ho hem passat d'allò més bé. Una pega però, pel preu que hem pagat, l'avituallament ha estat un xic pobre, espero que la gent del 100 km no els hagin donat el mateix. Ah, la senyalització ha estat també un xic pobre, ja que només han aprofitat les senyals del centre BTT, i moltes d'elles fins que no te les has passat no les veus. Faltaven algunes cintes per ajudar.


Les dades:I les fotos: