Cerca dins del bloc.

diumenge, 5 de juny de 2011

Pedalada BTT a Navata - 05/06/11

Abans de res, deixem dir que és una pena que amb els diumenges que hi ha a l'any, hagin coincidit dues marxes de BTT fetes a pocs quilòmetres de casa al mateix dia. Després d'aquest incís, doncs res, avui havíem de triar a quina sortida anar, a la ja coneguda i multitudinària sortida a Capmany, o a la més que segura sortida amb 4 gats a Navata. Doncs al final hem dicidit per Navata, ja que dos dels components del grup d'avui no havien fet mai cap marxa BTT, i tampoc era qüestió que s'atabalessin amb tanta gent a Capmany.
Així doncs avui l'Eduard, en Josep, en Nani i jo ens hem trobat al centre BTT de Navata per tal de fer la sortida. Un cop a lloc hem reafirmat les sospites de que seria una pedalada en família, ja que un cop hem pagat l'inscripció i carregat el track al GPS hem pogut comprovar que no seriem més de 30 ciclistes. Res, una sortida en família.
En aquest punt, hem de donar les gràcies a l'organització per deixar-nos carregar el track al GPS in situ, ja que si no la pedalada hagués estat un petit drama  degut a que les pluges han deixat malmeses i en molts casos quasi bé invisibles tots el traços de guix que marcaven la ruta!!!
Així doncs cap a tres quarts de nou sortíem de Navata, i ja des de els primers quilòmetres hem vist el dur que seria!!! Quin fart de fang!!! Quins pans de fang a les rodes!! El company Josep havia de parar per tal de treure el fang dels v-brake ja que l'impedien avançar amb normalitat!!! Ha estat un començament d'allò més durillu!!! En aquest tram ja hem vist les primeres desercions (si érem pocs doncs ara menys!!!).
Després d'uns quants quilòmetres, a l'alçada de Sant Martí Sesserres, el camí tot i que estava xop, ja no estava tant enfangat. A partir d'aquí hem gaudir molt de la sortida, tot xino-xano hem anat fent camí, gaudint de les pujadetes, dels descensos i de les basses!!!
Un altre petit problema que hem trobat, ha estat que a mig camí, jo per exemple, ja no tenia aigua i l'avituallament  no apareixia per enlloc. Al final, a només 10 km de l'arribada, després de la pujadeta al Pujol, hem trobat el punt!!! Parada obligatòria a menjar taronges i a agafar aigua pels últims quilòmetres de la ruta.
Després de 3 hores i 21 minuts, comptant totes les parades tècniques, hem arribat al final!!! Els últims!! Tothom ens esperava!!!! Això si, tots hem arribat bé, i l'Eduard, que petíem que no es cremes i no volgués veure més un coi de bicicleta, al final ha arribat sense cap problema, ja és oficialmet un home beteteru!!!!
Per acabar, botifarrada i a netejar les bicis. Gràcies a l'organització per posar una karcher!!!!
En definitiva, ha estat una molt bona sortida!!!!
Nota: No sé la dificultat de la marxa de Capmany, però deu n'hi dó la de Navata, 32 km i 670 de desnivell, més tot el fang!!!

Aquí us deixo les dades:


I unes fotos:Que carai foteu???


 
Es busquen.


La rentada final

1 comentari:

eduard ha dit...

Ei !! Bona sortida, i bona crònica !
M'encanta haver perdut la virginitat BTTera, ja, ja ! Estic molt content, perquè al principi, en mig del fang vaig pensar que això seria un Vietnam, però gràcies a que no vaig perdre el cap i dosificar molt bé les meves poquetes forces vaig poder arribar a bon port.
Bon balanç i bon gust de boca.