Cerca dins del bloc.

diumenge, 17 de juliol de 2011

IV Marxa BTT Vilaür


Finalment ha arribat el dia de la marxa de Vilaür. Marxa que em feia una il·lusió especial degut a que Vilaür i sobre tot Palau de Santa Eulàlia em porten grans records d'infantesa, i la marxa sortia d'un lloc i passava per l'altre. Que més es pot demanar.
Bé, anem al tema. Comparada amb les dues últimes marxes que he fet, i primeres després de tres anys, avui si que ha estat una marxa de debò. A la sortida érem una bona colla, ja que sortíem els de la volta curta i la llarga junts, i ens han avisat que en un moment donat de la marxa hauríem de travessar el Fluvià!!! Bé, que hi farem ens haurem de mullar els peus, pensava jo. Després de la sortida a pedalar!!! Al cap de poc temps de ruta he vist com seria la marxa, ja que hem trobat unes retencions de ciclistes degut a que començaven les zones de corriols un xic tècnics. A partir d'aquí el grup s'ha anat estirant i hem pogut gaudir, a vegades patir, tot s'ha de dir, ja que el meu nivell tècnic és un xic precari, dels fabulosos corriols que ens havia preparat l'organització. Així doncs ha estat un continu puja i baixa.
A mitja cursa hem trobat el Fluvià, tot maco ell, i si si, mullar-nos els peus. Ens han fet creuar el riu tot sencer, ni passeres ni  res, pel mig!!! Així doncs bicicleta a l'esquena i cap al riu. Han estat uns 50 metres caminant per sòl de riu ple de pedres, i en el punt amb més fondària amb l'aigua arribant a les parts nobles!!! Ha estat una passada!!!!! Això si, sort que era estiu!!!
Després d'això a gaudir de més corriols i algun tram de pista.
Al final després de 2 hores i mitja he arribat amb bones sensacions a l'arribada.
S'ha de dir que s'ha notat que era una cursa ja que les pulsacions mitjanes de les meves sortides solen ser d'unes 140 ppm, en canvi avui he acabat la volta amb una mitjana de 165 ppm. Que no es digui que no m'hi he fet.
Camiseta de regal, i a gaudir de l'entrepà de botifarra.
Tal com he dit no té res a veure amb l'última marxa que vaig fer a Navata (Marató Salines Bassegoda), allà als avituallaments només aigua i taronges, això que se suposava que havíem de fer 50 km. En canvia aquí a Vilaür, en els punts d'avituallament, plàtans, síndria, galetes, Coca Cola, Fanta, Aigua. I que dir de la senyalització, aquí no hi havia manera de poder-se perdre!!! Una organització de 10!!!! Enhorabona.

Ja tenim les classificacions:  Posició: 82 de 135    Temps: 2:35:50

Per ser la primera marxa en molts anys amb cara i ulls, doncs no està pas malament.


Les Classificacions


Les dadesI ja tenim algunes fotos (algunes pispades d'altres blogs. Espero que em perdonin)

 La sortida. On és en Met? 

En Met concentrat tot baixant .


Això és un avituallament i no el de la Marató de Salines Bassegoda. 


 Fent el carrilet a peuet.

Mira que ens ho posen complicat. 


 No hi havia pont per passar?

 Recuperant forces després de l'esforç.