Cerca dins del bloc.

dimarts, 23 d’agost de 2011

Sortida BTT: Volta per la plana empordanesa.

Després d'uns dies de descans, avui hem tornat a la feina realitzant una sortida d'aquelles que es podria dir d'anar a passeig. Una ruta cicloturística per la plana empordanesa. Però com això d'anar a passeig no sé per què però no ho tenim al gens al final la ruta s'ha convertit en 60 km a pinyó a un ritme de 21 km/h, que per ser una BTT, i sobre tot per ser jo, doncs no està malament.
Així doncs hem sortit d'hora des de Figueres direcció a Vilabertran per tal d'enllaçar el Camí Natural de la Muga, per no perdre el costum. D'aquí hem fet camí fins a Vilanova de la Muga a on deixat el camí natural per tal de dirigir-nos cap als Aiguamolls (zona dels estanys de Vilaüt). Després d'unes quantes voltes per la zona, ens hem dirigit cap a Santa Margarida i d'aquí cap a Empuriabrava, que per tal de no perdre el costum m'he embolicat amb els cois de canals (tenir-ho en compte amb el track del Wikiloc). Després travessar aquest invent de canals i cases he tornat a enllaçar amb el camí de la Muga per tal de tornar direcció Figueres. Abans però, hem passat per Castelló de la Muga, Vilasacra i Vilatenim, des d'on encontes de finalitzar la ruta hem decidit tornar enrere direcció a Peralada. Abans però hem hagut de travessar la via del tren per una zona a on l'aigua ens ha arribat als genolls!!! Suposo que tot aquest toll d'aigua venia del regants. Perquè de ploure, serà que no.
De Peralada hem fet camí cap a Cabanes, Vilabertran i tornada per a on havíem començat.
S'ha de dir que les cametes han quedat ben "tocadotes"!!!

Les dades:1 comentari:

eduard ha dit...

Ei !!! Però no havien de ser 100 ??? :-). Aprofito per dir que sóc viu je, je,...aviam si fem una cerveseta i t'ho demostro...