Cerca dins del bloc.

dimecres, 28 de desembre de 2011

Canicross per Llers (12,23 Km)

Estrenem modalitat a Can CaMETes!!!!

Avui hem decidit fer la primera sortida de canicross, per tal de comprovar com es comporta la "Boira" anant a còrrer lligats i ella al capdavant de l'equip. Doncs li ha costat poc, genèticament deu estar ja predisposada a fer aquestes coses. Però bé, també hi han hagut alguns contres a tot plegat. Primer de tot, que crec que hem fet masses quilòmetres, sobre tot després d'aquests dies de Nadal que no hem fet gaire bondat, d'aixó el meu cos se n'ha queixat, sobre tot el genoll. Llavors hem tingut el problema dels nervis de la "Boira" quan veu que té tant de lloc per còrrer, el que significa parar cada 500 m a fer popó de la tova!!!! Així doncs hem acabat els 12 Km quasi bé a peu.
El resultat però és molt satisfactori, ja només cal comprar l'equip ideal per fer aquestes coses. Cinturó, arnés per la gossa i la línia de tir, i apa a còrrer plegats.
També haig de dir, que almenys ara, és força dur sortir a còrrer així, degut a que és força difícil sincronitzar el ritme, i el que fas quasi inconscientment, sobre tot a l'inici de la ruta, si, per que al final ja no t'aguantes dret, és anar a ritme de la gossa i això molta estona, almenys jo, no ho puc aguantar!!!!

Aquí teniu les dades:

1 comentari:

Atrapat en el temps ha dit...

Molt bona caminada, és la que solc fer jo amb el meu gos.