Cerca dins del bloc.

divendres, 20 de gener de 2012

Canicross Llançà 2.012 - Entrenament

Avui hem volgut fer un xic de trampes, i hem anat fins a la Valleta per tal de realitzar la ruta de la propera cursa de canicross del 29 de gener. D'aquesta manera, a part de veure el meu estat de forma i de veure com es comporta la gossa, hem pogut comprovar in situ les possibles dificultats que ens podrem trobar si finalment participem a la cursa.
Primer de tot dir que els primers quilòmetres són els més senzills però alhora són els més decisius, ja que la gossa de bones a primeres surt amb un ritme molt alt, que ha fet que un cop arribat a Sant Silvestre, punt d'inici d'un dels trams més potents, el corriol de pujada fins a la pista, ja estigués molt tocat i hagués de pujar alguns trams caminant, així com algun tram de la pujada per la pista que es fa un xic llarga. Un cop al coll ja ve el tram de baixada amb poc desnivell a on es gaudeix més de la ruta amb les grans vistes cap al mar. L'últim tram de baixada torna a ser xunga, ja que té força desnivell i amb la terra molt solta, i comptant que tens una bèstia que et va estirant doncs es fa un xic perillosa.

Conclusions: Creia, en entrenaments anteriors, que la gossa podia anar amb un ritme un xic més alt, i que les parades tècniques per anar de ventre eren un pal. Ara crec que el ritme és suficient, l'únic és que l'hauríem de fer més constant, i que les micro parades van bé per recuperar forces!!!!

Aquí teniu les dades: