Cerca dins del bloc.

diumenge, 8 de gener de 2012

Primer entrenament Canicross

Un cop he rebut tot el material necessari per fer aquest esport, avui hem anat a provar-ho. Ens hem arribat fins al camí del Manol per tal de tenir pista lliure per poder fer l'entrenament.
Primera dificultat. Col·locació de l'arnés a la gossa. Al rebre el material no tenia ni idea de com s'havia de posar, però ara amb una tècnica "made in caMETes" li poso amb pocs segons!!!
Segona dificultat. Acostumar la gossa a tenir una corda a prop de la cua. No li agrada que li toquin la cua!!!! Però cap problema, al cap de pocs minuts ni hi prestava cap mena d'atenció.
Per cert, avui l'entrenament l'hem fet acompanyat de la meva dona, la Conxi, que ens ha ajudat aquest primer dia de pressa de contacte. Hem fet sèries de còrrer des d'un punt fins arribar a la Conxi.
Tercera dificultat. L'arrancada!!! La gossa es posa molt excitada al veure que la mestressa marxa lluny, i ja vol sortir disparada. De bones a primeres ja costa mantenir-la quieta, però al moment que li dic "corre" (cap a la mestressa) l'acceleració és brutal!!!! Haurem d'entrenar molt aquesta sortida, per que després de 200 metres jo ja estic fos!!!
A partir d'aquí, haurem de començar a còrrer sols, a veure com es comporta, i haurem d'entrenar el ritme, que crec que serà el més difícil.
Però us puc assegurar que la sensació de còrrer lligat a la gossa és molt maca, i la sensació a l'arrencada és brutal!!! Si no pregunteu-li a la meva dona, una mica més i me la tira a terra!!!!

Aquí us deixo unes fotos: