Cerca dins del bloc.

dissabte, 24 de març de 2012

Sortida BTT: Figueres-Delta Muga-Figueres

Ja tenim aquí la primera ruta de l'any, i com és tradició sempre que començo temporada faig la mateixa, Figueres-Empuriabrava-Figueres. L'escolleixo per el seu perfil pla, perfecte per anar a rodar i fer quilòmetres, però la ment sempre vol més, i com que m'he vist bé de bon començament, doncs que carai, fotem-li un xic de marxa, així que he agafat la directa i cap a Empuriabrava tot passant per el camí de la Muga. Mira que sóc mesell, mira que podria haver sortir i aprofitar aquesta primera sortida post-accident per gaudir de la sensació d'anar un altre cop sobre la "cabra", però no, bones sensacions doncs a fotre-li canya.
Tota l'anada ha anat força, bé, el colze molestava un xic degut a la falta de força que encara té, però perfectament suportable, les cametes anaven  molt bé, mira que bé va el running, pensava jo, però ja arribant a Empuriabrava les cametes han començat a queixar-se. 
Així doncs la tornada ha estat força durilla, però bé tot i que creia que el ritme final hauria decaigut força al final ha sortit una velocitat mitja de nivell. 19,4 Km/h. Per fer 7 mesos que no sortia prou bé, no?

Aquí us deixo les dades:
Les fotos: