Cerca dins del bloc.

dimecres, 2 de maig de 2012

Sortida BTT: Vilafant-La Salut de Terrades-Vilafant

36 km - 720 m desnivell positiu. En caMETes ha tornat.

Avui tocava fer-la grossa, almenys un xic més grossa del que he fet fins ara durant aquest any. Tot i no haver sortit gaire amb la "cabra" avui tocava provar-me. Després de nombroses sortides de running i de trekking, esperava que fos prou per aguantar la ruta planejada.
Així doncs he sortit d'un dels punts ja típics, la deixalleria de Vilafant, per tal d'enfilar-nos ja de bon començament cap a les antenes,d'aquí hem fet camí fins a la baixada que ens porta a Can Pot, a on hem descobert, gràcies al blog "Un cop de bici", un divertit corriol que ens porta fins a Llers. Diuen el savis que el cervell és molt intel·ligent i intenta borrar el mals records, però jo puc dir que algun tram del corriol el meu cervell ha encès la llum d'alarma "NO TE LA TORNIS A FOTRE!!!" No tinc vergonya de dir , que he tret més d'un cop el peu de pedal. Un cop a Llers, hem enfilat el segon corriol del dia, un altre fantàstic tram on també s'ha fet peu a terra. Que nyicris m'he tornat!!!!!
A partir d'aquí tot pista fins a Les Escaules, on ha començat el tram més "xungu" del dia, la pujada cap el Mas de Can Vila de Sobirats. Realment no les tenia totes amb mi, però finalment hem fet tot l'ascens fins a la carretera de la Salut amb només una parada deguda al desnivell i l'estat de la pista. Ha estat tot un èxit. Un cop a la Salut hem fet la parada obligatòria per tal de fer un mos, i tot seguit descens per la carretera fins a Terrades per tal d'agafar la pista que ens havia de portar a Palau Surroca. A partir d'aquí les cametes ja començaven a queixar-se cada cop que teniem una pujada, però bé, al final hem fet tot tram que quedava força decentment.
Tot un èxit per només haver sortit tres vegades.

El track
Les dades1 comentari:

Josep ha dit...

Ei! Celebro que t'agradés el corriol de Can Pot. A veure si algun dia coincidim en alguna sortida. Nosaltres solem sortir els dissabtes i diumenges al matí. Apa, que vagi molt bé!