Cerca dins del bloc.

divendres, 11 de maig de 2012

Sortida BTT: Navata-L'Estela-Navata (ver. 2012)

Ruta 5 estrelles -  Tota la ruta es per pistes, de vegades més bones i de vegades força trencades i amb molt de rocs. L'entorn però, a faldes de La Mare de Déu de Mont és senzillament de categoria.

39 Km - 876 m desnivell positiu - 69 Índex IBP (Quin número més rodó!)

Avui, ja que la setmana passada vaig poder fer una ruta amb un xic de cara i ulls, he decidit fer un clàssic, la pujada fins a l'Estela. Avui, però, he canviat la ruta per on fer l'ascensió, en comptes de pujar per la banda de Cistella i l'Ambrí, aquest cop he pujat per la vessant oest, tot recordant un tros de la cursa de Navata que vaig fer l'any passat amb la colla pessigolla. Així doncs hem fet camí de Navata cap a Lladó, d'aquí direcció cap a Sant Martí de Sesserres i  pujant fins a la Serra de l'Estela, on després d'un puja i baixa, i d'una baixada força dura per culpa de les pedres, arribem a l'església de Santa Maria de l'Estela, com ja he dit un clàssic dins de les meves sortides beteteres.
Després del mos de rigor, a ball que fa baixada,tot i que encara trobarem alguna pendent d'aquelles que fan mal.  Un cop a Lladó, continuarem tot fent ziga-zagues pels boscos de Navata, per tal de fer uns quants més de puja i baixes fins a tornar al punt de sortida, Navata.

El track
Les dades:Les fotos:

Vistes a la Mare de Deu del Mont.

Rierol

Santa Maria de l'Estela

La "cabra" descansant

Prat amb figuera gegant

Vaques