Cerca dins del bloc.

diumenge, 24 de juny de 2012

Mitja Marató: Figueres-Empuriabrava (Camí de la Muga)

Sant Joan. Avui tocava anar a la platja a prendre el solet, així doncs he triat una manera ben curiosa d'anar-hi. Fer la meva primera mitja marató.
Després de buscar el millor camí per tal de fer els 21 km i acabar just a la platja d'Empuriabrava, i degut que jo i l'asfalt no ens podem veure, quin pal còrrer per asfalt!!!! He decidit passar per allà on he passat mil vegades amb la cabra per tal d'anar a rodar. El camí de la Muga.
Així doncs he sortit ben d'hora, per tal de aprofitar la fresqueta del matí i m'he dirigit cap a Vilabertran per tal d'enllaçar amb el Camí de la Muga. En aquest tram trobem el poc asfalt que tindrem a la ruta. A partir d'enllaçar amb el camí, només trobarem un altra petit tram a Vilanova de la Muga, tot el demés és per pista i algún petit corriol.
Sensacions. A part d'un petit dolor de turmell que mai havia tingut, i que els últims tes quilòmetres que corresponen a les interminable rectes finals del camí de la Muga i que s'han fet molt llargues, pel demés tot força bé. Tot i acabar un xic tocat sobre tot ja d'articulacions, el ritme dels últims quilòmetres ha anat in cresendo, realitzant els últims quilòmetres els ritmes més alts. Conclusió. No he acabat arrossegant-me si no com un campió!!!! :D

Al final he fet els 21 km amb un ritme de 6 minuts/km. Per mi tot un èxit.


El trackLes dades