Cerca dins del bloc.

diumenge, 3 de juny de 2012

Terç de marató de muntanya de Terrades 2.012

2:05:24 - 15,79 Km - 603 m de desnivell positiu.

Classificacions

Al final ho hem fet. Aquest matí ben d'hora ben d'hora, tal com diria en Guardiola, ens hem dirigit cap a Terrades per tal de participar al primer terç de marató de muntanya. Tot s'ha de dir, que al final el terç s'ha convertit en un xic més, ja que s'ha hagut de allargar la ruta per motius de seguretat.
Dies abans de realitzar la cursa ja sabia que la meva cursa seria una barreja entre cursa i marxa, ja que sincerament no em veia amb cor de pujar fins a Santa Magdalena corrent. I així ha estat, un coet ha donat el tret de sortida a les 8:30 en punt, i tots el corredors han sortit com una bala. Jo he decidit posar-me a cua dels corredors i anar a la meva. Així doncs he pogut anar pujant tot xino-xano fins ben be a les primeres rampes que pugen a Santa Magdalena, a partir d'aquí però a peu fins a dalt de tot. Un cop a Santa Magdalena tocava baixa per un corriol ple de pedres, així que paciència que els meus turmells estan molt bé com estan. Després de baixar durant molta estona hem arribat al pantà a la banda de Sant Llorenç, i aquí el primer avituallant, d'aquí cap a Sant Llorenç per tal de tornar a pujar. Aquí les cametes ja estaven ben tocadotes, i encara faltaven els últims 6 quilòmetres. A partir d'aquí, a vingut el tram més dur psicològicament parlant, tot i això he tingut la sort de fer parella amb un altre runner amb el qual hem fet plegats tot el tram que quedava.

Al final després de 2 hores i escaig, he arribat, ben masegat. Crec que he quedat dels 5 últims dels runners, però davant dels caminàires!!!! :D

Total per haver sortit a còrrer quatre vegades doncs no està malament.

Aquí he pogut catar  la dificultat que tenen aquestes curses, grans desnivells, terrenys complicats, i també m'he adonat que hi ha força gent que estan fets un monstrus!!!!

Rés, al final samarreta que podré compartir, amb el gran que em queda, i un fantàstic entrepà de botifarra (potser per l'any vinent estaria bé que el pa tingues un xic de tomata!!!)

Res, a part d'aquesta conya, felicitar l'organització ja que tot el tram estava perfectament senyalitzat.

El trackLes dadesLes primeres fotos

Tot esperant la sortida

Tots mirant el coet que anunciava la sortida.

L'arribada

Com hem arribat....

Nota: avui dilluns, dia després de la cursa no puc ni baixar les escales!!!!! :D

1 comentari:

eduard ha dit...

Ets un màquina !