Cerca dins del bloc.

dilluns, 30 de juliol de 2012

Sortida BTT: Darnius-Maçanet de Cabrenys-Darnius

34,37 Km - 700 m de desnivell - IndexIBP 54

Primera sortida post incendi. Per tal de no fer-nos mala sang, avui en Josep i jo hem decidit anar a fer ruta per la part de Maçanet de Cabrenys per tal de no veure zones cremades. Tot i això el viatge en cotxe des de Figueres a Darnius, sobre tot el tram de la N-II fins a Darnius, és apocalíptic. Realment fa molta llàstima veure tot el bosc cremat. Veure el castell de Mont-roig vorejat de cendra i arbres cremats és corprenedor.
Bé pel que fa la ruta, tan en Pepet com jo hem gaudit d'un entorn idíl·lic per practicar BTT, gràcies a qui sigui per no haver-se cremat! És una ruta amb un constant puja i baixa però sense rampes molt i molt dures. L'únic però de la ruta ha estat les dues punxades que hem patit que ha trencat un xic el ritme de la volta.
En definitiva ruta 10, sense veure res cremat, al contrari, amb les vistes de les Salines ben ofenoses!!!

El trackLes dadesLes fotos

Trenc

Vistes sense cremar.

Punxada 1

Punxada 2

2 comentaris:

Gustavo ha dit...

Gracies per la informació, vaig en breu a passar unos dias a Biure i pensava portarme la BTT per tal de fer alguna sortideta, veig per tant que a partir de la zona del pantá mes o menys no ha afectat el incedi, oi?

Saluts y kms

encametes ha dit...

Ei Gustavo!!
Suposo que et deuen haver anant informant des de Biure, però realmet fa llàstima com ha quedat tot. Ahir fent la carretera cap a Darnius es veu com tota la muntanya, inclòs el castell de Mont-Roig està completament cremada, realment fa mal al cor veure-ho.
Per sort tota la vora del pantà, no ha quedat afectada, almenys la part cap a les Salines i cap a Sant Llorenç.
Ja veuràs que a partir de la sortida Nord de Figueres direcció nord, tot està cremat.

Salut i cametes!!!