Cerca dins del bloc.

divendres, 20 de juliol de 2012

Sortida BTT: Vilafant-Cistella-Can Ballart-Lladó-Navata-Vilafant

48,8 Km / 730 m desnivell + / IBP 60

Després de la sortida de trail running de dimarts, avui tocava canviar de modalitat per tal de no perdre el feeling amb la "cabra".
Així doncs avui he programat una ruta guapa, guapa. Una ruta a on es troba un xic de tot i on es gaudeix de diferents entorns de la comarca.
Tot sortint de Vilafant, anem fent els primers quilòmetres escalfant un xic el cos per tal d'atacar el primer obstacle del dia, la pujada a la Coma Forcada des del Rissec amb un desnivell considerable. A partir d'aquí, primer una estona tot fent el típics camins pedregosos de la garriga, per poc després gaudir dels fantàstics corriols que ens amaguen els boscos de Llers. Poc després entre corriols i pistes arriben a Cistella, a on comencem una nova pujada fins al l'Ambrí. D'aquí puja i baixa fins els prats de Can Ballart d'on gaudirem d'un fantàstic decents per pista fins trobar una riera (que qui ho diria és el Manol) i a partir d'aquí una altra pujadeta fins el Pujol i Lladó. D'aquí direcció a Navata gaudint d'un altre fantàstic descens fins continuar a través de boscos fins a Navata. Aquí parada i fonda per tal de recuperar forces, i som-hi, vist que hi havien forces i que la resta de camí era favorable, hem agafat la directa amb un ritme intens per tal d'arribar-nos primer a Pols, després a Mas Pau per tal d'arribar a Vilafant.

Una gran rutaEl track

Les dadesFotos

Can Ballart

Pista per prat.

Centre acollida Centre BTT Salines-Bassegoda a Navata