Cerca dins del bloc.

diumenge, 1 de juliol de 2012

Trail Running: III Marxa Puja i Baixa de Begur

13,78 Km  -  678 m de desnivell positiu (segons Garmin)

Participants: 1170

Primer de tot felicitar l'organització de la marxa, llàstima només de les cues que hi ha hagut al llarg d'alguns corriols degut els caminaires. Personalment crec que haurien de sortir després dels corredors.
També felicitar-los per què amb una quota d'inscripció de 6 €, organitzen una marxa de tres collons. Ni m'imagino la feinada que han tingut netejant tots el corriols per on hem passat, tres avituallaments, samarreta tècnica, entrepà i beure.  De veritat crec que a molts llocs literalment ens roben. Crec que el que volen és fer més cash que res més. Una llàstima.

Bé després d'aquesta petita introducció, parlem de la marxa.

En un dia gris i ennuvolat, amb una temperatura força frescota, comparada amb els dies anteriors, quina sort hem tingut, a les 8 en punt ha donat el tret de sortida la marxa. Minuts abans he vist com anaven sortint molts caminaires. Això ho trobo bé en algunes marxes per tal de no allargar molt la marxa, però a la que tens tanta quantitat de corriols i baixades força tècniques, sincerament es un pal. Ja que estàs molts minuts caminant o parat i intentant avançar-los realment és un xic perillós (vam trobar un dels participants amb un trau important al cap després d'una caiguda intentant avançar caminaires).
Bé, dir només que els paratges per on es passa són realment impressionats i realment vaig comprendre el perquè del nom de la marxa. Quin puja i baixa!!!! Amb desnivells importants!!! I no oblidem dels 3 quilòmetres al tram final, a on es puja des de la platja fins el castell, just quan les forces ja estan tocadotes.
Però res, al final he pogut fer la marxa en menys de 2 hores, tot i el tram d'anar a peu.

Sensacions. Doncs han estat bones, no hi hagut res que m'hagi molestat gaire, ja veure demà. Al final però, just els últims metres m'he volgut fer el xulo i fer un esprint final, després d'uns metres la meva cama esquerra m'ha dir que n'hi pensar-hi que ja havia fet molt portant-me fins allà i que no estava per hòsties, així que he arribat a la meta tot xino-xano.


El TrackLes dades
Fotos

Meditant abans de la sortida (No sé pas que rumiava)

L'arribada


Si voleu veure totes les fotos fetes a la marxa cliqueu a les dos fotografies

Foto
Àlbum nº1
Tenim el vídeo de la marxa (Veieu per on ens van fer passar!!)