Cerca dins del bloc.

dimarts, 17 de juliol de 2012

Trail Running: Pau-Sant Salvador de Verdera-Sant Pere de Rodes-Pau

12,38 Km i quasi bé 700 m de desnivell positiu.

Bé, després d'una setmana corrent per la vila, el cuquet de la muntanya ha estat massa fort per resistir-s'hi. Així doncs avui he fet una petita prova de foc per tal de veure si sóc o no un digne candidat  per anar a fer la cursa del Fau. Per això avui he triat una ruta d'aquelles que fan pupa, si les vols fer corrent es clar.
La sortida ha estat a Pau des d'on només amb 6 quilòmetres arribes al Castell i fas quasi bé el 98% de tot el desnivell positiu. Com era d'esperar ha estat impossible fer-ho tot corrent, ja que els desnivells són força importants, a destacar el tram final al castell a on fins i tot s'ha de fer una petita grimpada.
A partir d'aquí a còrrer que fa baixada, tot i que al haver-hi tant de desnivell quasi bé es fa tant dur com la pujada ja que les cametes pateixen d'alló més.
Realment llegint això sembla que anat a patir i res més, però s'ha de dir que la ruta ha estat increïble, amb un xic de tramuntana que feia, la calitja ni existia, i les vistes eren brutals. Degut a que la ruta era força dura he aprofitat per anar fent fotos (amb el mòbil) i així poder deixar mostra de les increïbles vistes en un petit clip musical que teniu al final de l'entrada.

Realment us recomano fer aquest track, encara que sigui només fent senderisme, ja que crec que des del cim de Sant Salvador tens unes de les vistes més privilegiades de l'Empordà.


El track
Les dades
Avui toca clip musical de la pujada: