Cerca dins del bloc.

dissabte, 6 d’octubre de 2012

Sortida BTT: La Clàssica: Vilafant-La Salut-Vilafant

Després de dos mesos sense agafar la cabra per culpa d'una "mandritis" crònica. Al final m'he decidit. Després de moltes sortides a còrrer, avui tocava fer servir les cametes per anar amb la bici. No sabia com em sentiria després de tants de dies sense agafar-la, tot i que esperava no patir gaire degut a les nombroses sortides de running que he fet.
La ruta ha estat la clàssica, sortint de Vilafant, m'he dirigit cap a Avinyonet per tal de fer camí cap a Palau Surroca, Terrades, la Salut, Les Escaules, Llers i Vilafant. Bonica sortida amb unes quantes rampes que han fet que hagi vist clar que no per molt còrrer per grans desnivells significa que pots fer grans rutes el primer dia.
Al final. les cametes han quedat "tocadotes" però sense arribar al llindar del dolor, l'espatlla força carregada, i el braç lesionat un xic adolorit. Un gran èxit. Ja cal que hi vagi més sovint.

Nota: Encara no havia vist molts dels trams de la ruta després de l'incendi del juliol, la baixada des de La Salut fins a Les Escaules està tot cremat, quan estava baixant em donava la sensació de que no era el mateix lloc on havia pujat i baixat tantes vegades. (veure fotos)La rutaLes dades
Fotos (que preferiria mai haver fet)