Cerca dins del bloc.

diumenge, 11 de novembre de 2012

Running/Canicross per Figueres II

Avui, com cada diumenge a partir de la setmana passada, tocava sortir amb la gossa a còrrer un xic, hi han dies que els astres estan alineats i  fan que tot el que pot anar malament va malament. Avui tocava a la tecnologia. Primer de tot GPS Garmin completament descarregat. Burro de mi, el descarrego totalment per tal d'allargar la vida de la bateria i després se m'oblida tornar-lo a  carregar, i segon, com que el Garmin estava mort, he provat amb el mòbil i l'aplicació d'Endomondo, que realment funciona de conya. Què ha passat? Doncs que no hi hagut collons d'agafar satèl·lits. Així que després d'esperar 15 minuts per tal d'agafar senyal al final he decidit tirar milles.
Sembla mentida, un cop t'has acostumat a portar un aparetet donant-te informació, un cop no el portes semble que vagis "perdut"!
Bé al final una sortida matinal, anava a dir tranquil·la  però totes les sortides amb la gossa, sobretot els primers quilòmetres és un suplici. Porta un ritme endimoniat!!!! La gossa cada cop més entonada. D'aquí poquet ja podrem anar a fer un xiquet de desnivell.

La ruta (dibuixada)