Cerca dins del bloc.

dissabte, 17 de novembre de 2012

Sortida BTT: Vilafant-Navata-Canelles-Borrassà-Vilafant

Bonica sortida, per tal de recordar rutes passades, ja que segurament aquests camins són els que he realitzat més vegades.
Tot sortint de Vilafant fem un puja i baixa per la zona de les Trescases per tal d'escalfar un xiquet, per tot seguit marxar en direcció cap a Avinyonet, per on passem pels estanys de Mas Margall, creuem el Manol per un pas per tal d'enfilar cap a Tarabaus. Un cop hem creuat el petit poble arribem a els boscos de Mas Safort, on trobem els primers boletaires del dia. En canvi de caçadors ja n'hem vist uns quants per la zona de les Trescases. Després d'anar fent camí, arribem a Navata, des d'on ens dirigim, tot gaudint d'un petit plugim cap a Canelles. D'aquí a gaudir la baixada que ens ha de portar, això si després d'enfilar una petita rampa fins l'ermita de Sant Nicolau, des d'on enfilem la pista per tal d'arribar fins a Ordis. D'aquí cap a Borrassà, i cap a Avinyonet, després de torna a creuar el Manol.
Finalment des d'Avinyonet hem enfilat una altre vegada cap a les Trescases per tal de gaudir del descens per el Torrent de Can Serra que ens ha portat de nou fins el cotxe.La ruta


Les dades
Les fotos

Tot fent País!!!

La "cabra" independentista!

Camp de Canelles amb cel emboirat.