Cerca dins del bloc.

diumenge, 25 de novembre de 2012

Trekking: Volta al Cap de Creus per la cara Nord (Intent).

Bé, avui tocava anar a votar, però abans de passar per les urnes, teniem pensat sortir a caminar a un dels llocs més estranys però alhora més bells de l'Empordà. El Cap de Creus.

Després de buscar alguna ruta al wikiloc, vam decidir fer la volta per la cara nord, ja que vam trobar bastantes rutes fent quasi bé el mateix recorregut. La qüestió era fer una ruta circular, tot començant per la part interna, intercalant el GR11 amb altres corriols per tal de no fer carretera.

Després de 7 quilòmetres de recorregut enmig d'un paisatge realment extraordinari, hem arribat al punt conflictiu de la jornada, a cala Galladera. Fins aquest punt tot el recorregut es força fàcil de seguir, a part del track del GPS, sempre trobem alguna marca d'algun color per seguir. Però aquí, un cop fet el descens, gens fàcil per algunes persones, o animals, fins la Cala, no hem tingut collons de trobar un camí, primer que estigués senyalat, i segon que fos apte per altres bèsties que no fossin senglars.

Com comprendreu, després de forces minuts d'anar a munt i avall, de grimpar per aquí i per allà,  i de veure com la gossa feia classes accelerades de muntanyisme. Vaig veure clar que avui no veuríem el paratge Tudela. Ja s'ens feia tard, i no volia fer patir a la dona fent-la passar per un lloc tant complicat per ella.

Finalment, després de suar-la, vam decidir tornar per on havíem vingut. Realment un pal. Però es que si no potser no arribem a temps per anar a votar!!!!El Track
Les fotos

Camí al Far del Cap de Creus.

Mas dels Rebassers de Dalt

Formes

Cactus