Cerca dins del bloc.

dimarts, 5 de febrer de 2013

Sortida BTT & Geocaching: Figueres-Peralada-Pedret i Marzà-Castelló d'Empuries-Vilanova-Figueres


Avui, tot aprofitant el dia que ha fet, he decidit sortir a rodar, ja que avui no hi havia ganes de fer pujades. I què carai! Dons podríem aprofitar la sortida per fer un quants catxés, ja que últimament s'han revifat un xic les ganes de buscar-ne.
Així doncs he preparat una ruta d'uns 35 km per tal d'enllaçar dues de les rutes que tinc a prop de casa i que hi han amagats una colla de catxés.
El Camí de Sant Jaume i el Camí de la Muga.
Tot s'ha de dir que avui he recordat el per què vam deixar de banda durant molt de temps el geocaching.  Les ànsies! El tenim el major número de trobats!
Ara fa dos anys ens vam adonar que ja no gaudíem del joc. Les sèries quilomètriques amb un catxé a cada 200 metres no van ajudar gaire!!
Per això, avui al començar la ruta del Camí de Sant Jaume, i haver-me de parar, i deixar la bici cada pocs centenars de metres, doncs m'ha fet recordar temps passats.
Per sort, ja no m'ho agafo com abans, tot xino-xano i si amb 3 minuts no el trobo, doncs allà es queda!!!
En canvi, la sèrie del camí de la Muga al haver-hi més distància entre el catxés, es pot gaudir més de la ruta, que no pas trobar un catxé cada 300 metres.

Res, manies meves. Tot i això 34 troballes! He estat quasi tanta estona parat buscant com sobre de la bicicleta!!!! No sé, no sé...... si això és el que més m'agrada......

En els inicis del geocaching, n'hi havien tant poquets, i s'havien d'anar a buscar a llocs tant especials!! Sé que els llocs amb encant s'acaben. Però pareu un moment a pensar una cosa. Actualment tots els catxés amagats ens mostren un lloc especial? Un lloc que diries..... Si no fos pel geocaching no ho hauria trobat mai aquest lloc! Personalment crec que no.

Uf..... que profund m'he posat avui.... deu ser el temps!!!! :D


La rutaLes dades

Les fotos

Sant Joan Sescloses.

Motocross a Castelló.

Un catxé ( a la vista)

La cabra reposant.

Barricada.