Cerca dins del bloc.

dilluns, 15 d’abril de 2013

El Costat Fosc de la BTT

Tot el bo que ens dóna la bicicleta de muntanya, a vegades aquesta ens la treu. Jo ja hi ha he passat un parell de cops. Tot i que res comparat amb ara fa un any i mig.
Una de les caigudes més absurdes que he tingut, però que més mal m'he fet.

Bé, aquesta vegada a tocat a l'amic Josep. Cagum!!! Dilluns passat vam sortir plegats després de molts de dies de no fer-ho, i quatre dies després es fot de lloros!!!! Que no volies quedar més amb mi??????

Primer de tot dir que al final, no ha estat el que podia haver estat. Una caiguda de caps on el que rep és el coll no és pas qualsevol bestiesa.

Al final només un ensurt, que això si, el tindrà allunyat de la bici durant un temps!!!! He dit de la bici.... l'estàtica de casa ja l'està esperant. Quin paio!!!!

Dir, que en Josep va acabar al Trueta!!! I per què? Doncs per que el cap de setmana el nostre magnífic hospital de Figueres no tenen cap neuròleg d'urgències!!!

Ja sabeu si us foteu de caps que sigui entre setmana!!! Que trist!!!!

Res, només donar tot el meu suport en Pepet!!! El temps malauradament passa molt depresa!!!! No et donaràs conta i ja tornaràs  a fotre-li a la cabra!!!!! T'ho dic per experiència!!

Salut i cames!!!

2 comentaris:

Josep ha dit...

Molts ànims al company accidentat!

Eduard ha dit...

Ostres quin greu, es troba bé o què ? Portava casc ? Deunidó quin lletot es devia menjar no ?
Molts d'ànims