Cerca dins del bloc.

divendres, 23 d’agost de 2013

Trekking: Palau-Sant Onofre-Mas Ventós-Coll del Mosquit-Castell de Verdera-Sant Pere de Rodes-Palau

Bé, després de la lesió al tendó calcani, tocava anar a provar que tal responia sobre el terreny. En principi volia fer la prova la setmana vinent, deixant aquest cap de setmana de marge, però un missatge de la Carol dient-me que a veure quan anàvem a fer un puja i baixa, i a resultes que la setmana vinent ella marxava cap al poble, avui doncs hem decidit fer la sortida.

La sortida en un principi era un ascens des de Palau, per el camí dels castanyers cap a Sant Onofre i finalment fins al Mas Ventós. Aquí veuríem com anàvem i llavors decidiríem que fer.

Un cop al Mas Ventós, vist que el peu estava bé i que la Carol tenia ganes de més, hem decidit pujar per la vessant sud de la serra de Santa Helena.

El segon punt de parada i decisió del que feríem o no, ha estat al trencant de Santa Helena. Aquí decidíem si pujàvem o no cap al castell. I com no, la Carol tenia ganes de més. "M'agradaria pujar fins al castell" va dir. Doncs apa cap a munt que falta gent i per ara el peu no em molesta.

D'un principi tots dos creiem que la pujada al castell era un lloc nou per la Carol. Doncs no!!! Un cop ja a prop de fer el cim, recorda que ja hi ha estat!!!! Quina memòria!!!!! :DDD

Tot i això, no treu que gaudim de les bones vistes que ens permet veure des del castell. Tot i que uns núbols baixos en han fet companyia durant tot l'ascens. Ajudant a mantenir la calor a ratlla. Tot i que la humitat ens ha fet suar d'allò més.

Un cop gaudit de les vistes, cap a vall que hi ha gana. Hem parat a la font de Sant Pere de Rodes per tal de fer un mos i de passada fer-la petar una estona tot recordant antigues sortides fetes per cadascun.

A partir d'aquí, cap a Santa Helena, un altre cop a Mas Ventós, i de baixada, aquesta vegada, per tal de no refer el mateix camí que hem fet de pujada, hem baixat pel camí del Turó.

Una fantàstica ruta amb bona companyia i on el peu, a part del últims metres on ja estava un xic marejat, no ha molestat gens.

Fins la propera!!!!La ruta


Les dades