Cerca dins del bloc.

dimecres, 11 de setembre de 2013

Via Catalana - Tram #674

No hi ha paraules per descriure les emocions i sentiments viscuts aquest onze de setembre.

Al Juny, quan es van obrir les inscripcions, si haig de ser sincer, veia l’intent de crear una cadena humana des del Pertús fins a Alcanar com una fita difícil d'aconseguir. Creia complicat que centenars de milers de catalans es mobilitzessin i es desplacessin  fins  altres comarques per tal de fer realitat la cadena humana. Una cosa era fer una macro manifestació a Barcelona i una altra completar 400 km  amb catalans i catalanes donant-nos les mans.

Poc a poc es van anar completant tots els trams, Barcelona i el Maresme van ser a on es va fer més ràpid. En canvi a terres gironines i sobre tot a les terres de l’Ebre va costar un xic més. Sobretot aquestes últimes, que fins al final no vam tenir clar que passaria.
I que va passar al final????? Doncs que potser hauríem pogut fer dues vies en comptes d’una amb tota la gent que finalment va voler participar a la festa. Per què no va ser res més que una gran festa. Cada tram semblava que tenia la seva pròpia festa major!!!! Castells, sardanes, música, timbalers, grallers. I com no un nombre incomptable de senyeres i estelades.

Una riuada groga!!!!!

Una jornada històrica que no oblidarem mai.

I ara què?

Ara toca que els polítics posin mans a la feina (Ja patirem!!!!). Esperem que Convergència i Unió, la qual s’han enganxat ben be els dits, ja que ells amb un pacte fiscal i un xic més d’autonomia ja eren prou feliços, treballi per tirar endavant aquest procés sobiranista, ja que ara per ara aquest no té aturador.

O pot ser tal com va dir “el ministro” Margallo, l’única solució i més ràpida seria la Declaració Unilateral de Independència. Quan més ràpid menys patiment!!!! Pim pam, i a veure que passa!!!!


Visca Catalunya. Lliure.


Aquí us deixo un recull d'imatges recollides durant aquesta jornada històrica.1 comentari:

Anònim ha dit...

Cametes, és un repprtatge formidable d'aquest meravellós dia! Gràcies!!!