Cerca dins del bloc.

diumenge, 6 d’octubre de 2013

Trekking: Cantallops-Camí de l'Aigua-Requesens-Refugi Barraca Forn de Calç-Castell de Requesens-Cantallops

Avui sense tenir gaire intenció de fer cap sortida. Al final ens hem decidit per tal de no passar-nos tot el dia a casa.
Així que de bon matí visita cap a wikiloc per tal de buscar una ruta per fer per a Cantallops. Ja fa dies que teniem intenció de fer l'avió, però avui ens feia mandra fer tota la volta.
Així que un cop trobada una ruta de pujada força interessant i aprofitant una altra que ja coneixia de baixada, al final hem fet una ruta de 10.
Pujada per el desconegut camí de l'aigua, una pujada magnífica que es fa molt més amena que no pas pujar per la via tradicional cap al Coll del Medàs.
Pista que poc a poc es va transformant en corriol, amb algun tram de pujada forta però molt accessible que finalment ens porta després de moltes parades per fer fotos fins a Requesens. Just a l'hora de dinar, ja que a la Cantina començava a haver-hi molt de moviment.
D'aquí, en comptes de baixar cap al pont de Requesens per llavors fer la pujada al castell, el que hem fet és fer la volta passant per la Teuleria i el refugi de la Barraca del Forn de Calç, per arribar a través d'un corriol fins ben be al castell.
Aquí després de menjar els entrepans i un xic de fruita, aquest cop si cap a vall, cap a la font Rovellada, i d'aquí tot passant per la central de "Can Pipes" i la serradora hem enfilat per l'antic camí de Requesens fins al coll del Medàs i deprés fins a Cantallops.

Una fantàstica ruta que tot i la tramuntana hem gaudit d'allò més.El trackLes dades
Les Fotografies (Tastet - La resta en el futur SlideShow de torn)

Bolet

Pluja d'estels

Drac

Fruits vermells