Cerca dins del bloc.

dijous, 28 de novembre de 2013

Sortida BTT: Vilartolí-Castell de Requesens-La Cantina-L'Avió-Coll de l'Auleda-Cantallops-VIlartolí

Després de la dura sortida de dimarts, degut més a les condicions climatològiques, que no pas a les físiques. Avui tocava un altre sortida de nivell. Pujar cap a l'avió.
I quin temps ens esperava. Doncs per sort, gràcies que la tramuntana s'ha encalmat, un dia tranquil i assolellat!! Les pujades les hem fet arremangats i tot.
Bé, hem sortit de Vilartolí tot pujant el camí direcció al coll de les Parets. A mig camí hem un militar español en ha fet aturar per què estaven fent maniobres.
Ara ambdós costats del camí que pugen de Vilartolí estant senyalats com a zona militar. La mare d'en Tano. Només faltava això!!!! Hem hagut d'esperar per que ens donessin pas!!!! Tota una colla fotent tirs cap la vall i tirant bengales. No sé pas que semblava això. Era tot surrealista. Nosaltres amb les bicis, i a 100 metres uns paios fotent trets a tort i a dret!!!!
Bé un cop, hem salvat aquest primer obstacle, hem anat cap al següent. La pujada cap a Requesens pel serrat dels Mesclants. Aquí hem trobat les primeres rampes de la sortida.
Tot i que anàvem cap a l'avió. He fet pujar als meus companys de ruta. En Pep i en Toni fins al castell. Primer de tot per fer parada i fonda, segon, per gaudir de l'entorn. I tercer per ensenyar-lis un nou caminet per tal de pujar cap a la cantina d'una manera diferent i més entretinguda (Si us hi fixeu en el mapa. Aquest tram sembla el cap d'una cabra!!!!!).
Després de fer aquesta volteta, hem arribat a la cantina, a on hem començat l'atac a l'avió.
Després d'un parell de dures rampes hem arribat a lloc, on aquest cop no hem parat. Hem avançat fins el coll de l'Auleda per tal de fer un últim mos abans de gaudir del descens fins a Cantallops per les serres de les Canals.
Un cop a Cantallops hem tornat a pujar fins al coll de de les Parets. Aquí les cames ja començaven a pesar, degut a la feina d'aquests últims dies. Però al final hem arribat a fi tot gaudint d'un dia primaveral. Que ja tocava caraisus!!!!El trackLes dades


Les fotos