Cerca dins del bloc.

dilluns, 20 de gener de 2014

Ruta BTT: Figueres-Pont de Molins-Nova ruta 17 (Salines-Bassegoda)-Pont de Molins-Figueres

Avui tot i que sabíem que la tramuntana faria acta de presència, hem anat a estrenar la nova ruta que ha penjat el centre BTT Salines-Bassegoda. La Ruta 17.

Així doncs cap a Pont de Molins s'ha dit, ja que la ruta surt d'aquesta vila. L'enllaç ha estat "durillu". Tot i que tot era planer, el vent i la poca motivació que portàvem d'un principi ha fet que ens costés entrar en calor.
Un cop a Pont de Molins, doncs com ja és quasi una tradició, a fer el camí de la Muga. Aquest cop fins a Boadella, exactament fins a la carretera de Boadella a la presa de Darnius (Ara es diu així. Ja tocava). D'aquí seguirem el GR 2 tot gaudint (llàstima del foc) d'un sector molt maco, amb uns puges i baixes per terra vermella impressionants!!!
Un cop arribat a la riba del castell de Montroig, deixarem el GR2 per tal de gaudir per uns indrets cremats, però a on l'alzina ja està fent que es comenci a veure verd de nou.
Després d'unes quantes pujades i d'una gran baixada ens plantem a Biure.
De Biure toca pujar, com no!!! Pujada potent que ens porta fins a dalt de la carretera del Purgatori on agafem la pista que ens portarà fins al Roure.
Un cop el Roure baixem pel dret per tal d'agafar un corriol que ens portarà fins a Pont de Molins a on tornarem agafar l'enllaç que ens portarà a casona.

Molt bona sortida!!!!

El trackLes dades
Les fotos